Print

Print


BTW, I have two SP-10 Mk II A turntables with, last I checked, functioning
power supplies. They're not in very good shape and lack utility for me since
they didn't come with bases. But, suitable for rebuilds or parts. Don't
think I should sell a PS separately, but maybe. Also 2 EPA-A250 tonearms -
one pretty good, one rough but good arm tube. I'd be happy to detail their
condition and discuss their sale. Just taking up space here.

Also got a UREI 1122, if you're into vintage preamps. VGC

-----Original Message-----
From: Association for Recorded Sound Discussion List
[mailto:[log in to unmask]] On Behalf Of Overkill
Sent: Tuesday, January 26, 2016 9:07 PM
To: [log in to unmask]
Subject: Re: [ARSCLIST] Technics SP-10MkII repair

The SP-10 series is a totally different animal then the SP-15 tables. Not
much the same about them. I have not gotten into the 10's but the 15's I
know well. And Yes We have designed a new chip for the dreaded MN6042 IC and
we are just working out the details of it now. Hope to have it done very
soon! 


Dave Meyers

-----Original Message-----
From: Association for Recorded Sound Discussion List
[mailto:[log in to unmask]] On Behalf Of Mickey Clark
Sent: Tuesday, January 26, 2016 7:56 PM
To: [log in to unmask]
Subject: Re: [ARSCLIST] Technics SP-10MkII repair

3 solder connections under motor - look for 3 bad solder joints-Mickey
Follow me on Twitter https://twitter.com/MickeyRClark M.C.Productions
Vintage Recordings
    710 Westminster Ave. West
             Penticton BC
                V2A 1K8
            1-250-462-7881
    http://mcproductions.ca
----- Original Message -----
From: "David Glasser" <[log in to unmask]>
To: <[log in to unmask]>
Sent: Tuesday, January 26, 2016 2:58 PM
Subject: Re: [ARSCLIST] Technics SP-10MkII repair


> Thank you Dave, and everyone else for the suggestions. Problem: Power 
> supply voltages are all OK, voltages at the power supply header on the 
> turntable PCB are correct. Speed selection will not latch, platter 
> does't spin, strobe does not light. Speed selection LEDs glow dimly. 
> Maybe that info will ring a bell.
>
> best,
>
> David Glasser
> Chief Engineer
> Airshow
> 3063 E Sterling Circle #3
> Boulder, CO 80301
>
> 303-247-9035
>
> [log in to unmask]
>
>
>
> On Jan 26, 2016, at 3:43 PM, Dave Cawley <[log in to unmask]> wrote:
>
>> From:  Dave Cawley
>> Timestep Dartmouth
>> e-mail [log in to unmask]
>> Web site www.78-rpm.com
>> Tel: from  USA : 011 44 1803 833366
>> Fax: from USA : 011 44 1803 839498
>>
>>
>> Exactly what is wrong with it ?
>>
>> Dave
> 


---
This email has been checked for viruses by Avast antivirus software.
https://www.avast.com/antivirus