Print

Print


Same here.

And, why do I get an e-mail from the listserv telling me my postings have been accepted -- and one I 
sent today was never distributed after I received that "accepted" notice from the robot.

Maybe the robot gods are sending a warning about forming a new tribe! ;)

-- Tom Fine

----- Original Message ----- 
From: "Lou Judson" <[log in to unmask]>
To: <[log in to unmask]>
Sent: Saturday, April 02, 2016 9:47 PM
Subject: Re: Why is this list only intermittently attaching the ARSCLIB subject flag?


None of them do for me…

<L>
Lou Judson
Intuitive Audio
415-883-2689

On Apr 2, 2016, at 6:29 PM, Rodriguez, Sandy <[log in to unmask]> wrote:

> When we first tested this we discovered that for some bizarre reason, the sender couldn't see the 
> ARSCLIB subject flag, but it was, in fact, present to list subscribers. So far, your posts to 
> ARSCLIB include the subject flag.
>
> Sandy Rodriguez
> Digital Special Collections Coordinator
> University of Missouri-Kansas City
> 326C Miller Nichols Library | 5100 Rockhill Road | Kansas City, MO 64110-2499
> Phone: (816) 235-2229 | Fax: (816) 333-5584 | [log in to unmask]
>
>
> -----Original Message-----
> From: ARSC Library and Archives Discussion List [mailto:[log in to unmask]] On Behalf Of 
> Richard L. Hess
> Sent: Saturday, April 02, 2016 8:15 PM
> To: [log in to unmask]
> Subject: [ARSCLIB] Why is this list only intermittently attaching the ARSCLIB subject flag?
>
> Why is this list only intermittently attaching the ARSCLIB subject flag?
>
> Thanks,
>
> Richard
>
> -- 
> Richard L. Hess                   email: [log in to unmask]
> Aurora, Ontario, Canada                             647 479 2800
> http://www.richardhess.com/tape/contact.htm
> Quality tape transfers -- even from hard-to-play tapes.
>